Hozzávalók: 1 mangó, 3 kiwi, 2
ek. kókuszreszelék, 1 dl narancslé, 4 lap zselatin, 1/2dl víz, 10 dkg cukor,
11/2l tejszín, 8 csokoládé szelet.
Hámozzuk meg a mangót és a kiwit.
Áztassuk be a zselatint bő, hideg vízben. Szeleteljük fel a mangót, és a
narancslével tegyük fel főni. Hagyjuk a zselatint feloldódni, és jól keverjük
simára a mangóval. Hagyjuk a masszát kihűlni. Verjük fel a tejszínt 5 dkg cukorral
keményre és keverjük össze a kókusszal és a mangó pürével. Tegyük egy tálba, és 6 órára tegyük hűtőbe. A
maradék cukrot a 1/2dl vízzel tegyük fel főni. Turmixoljuk össze a kiwit és
keverjük bele a cukros masszába. Fagylaltos kanállal merjünk 3 gombóc mangós
masszát egy tálkába és öntsük le a kivis keverékkel. Tálaljuk a csokoládé
szeletkékkel. Finom még babapiskótával is, vagy fagylalt ostyával.