Hozzávalók: 25 dkg babapiskóta, 50 dkg mascarpone, 31/2 cl
kávé, 4 tojás sárgája, 2 tojás fehérje, só, 10 dkg cukor, kakaó, reszelt
csokoládé, 5 ek. Amaretto.
Keverjük ki a tojás sárgákat a cukorral és adjuk hozzá az
Amarettot és a mascarpone sajtot. A tojásfehérjéket egy kis sóval verjük
keményre, és óvatosan keverjük hozzá a krémhez. Terítsük a babapiskótát egy
sütőformába és hintsük meg a kávéval.
Kenjük meg a töltelékkel, olyan vastagon, mint a piskóta maga. Terítsük
be ismét piskótával, amit kávéval megspriccelünk, és a maradék krémet kenjük
rá. Az utolsó sort szórjuk meg kakaóval és reszelt csokoládéval. Legalább 11/2órára tegyük hidegre.