Tiramisu II.




Hozzávalók: 25 dkg babapiskóta, 50 dkg mascarpone, 31/2 cl kávé, 4 tojás sárgája, 2 tojás fehérje, só, 10 dkg cukor, kakaó, reszelt csokoládé, 5 ek. Amaretto.
Keverjük ki a tojás sárgákat a cukorral és adjuk hozzá az Amarettot és a mascarpone sajtot. A tojásfehérjéket egy kis sóval verjük keményre, és óvatosan keverjük hozzá a krémhez. Terítsük a babapiskótát egy sütőformába és hintsük meg a kávéval.  Kenjük meg a töltelékkel, olyan vastagon, mint a piskóta maga. Terítsük be ismét piskótával, amit kávéval megspriccelünk, és a maradék krémet kenjük rá. Az utolsó sort szórjuk meg kakaóval és reszelt csokoládéval.  Legalább 11/2órára tegyük hidegre.