Hozzávalók: 25 dkg mazsola, hideg
tea, 3 ek. Custard por, 1/2l tej, 1 száraz sütemény, 12 1/2 dkg vaj, 12 1/2 dkg
margarin, 1 bögre cukor, 1 kupica rum, porcukor.
A mazsolát a teában puhára
áztatjuk. A Custard porral és a tejjel sűrű pudingot készítünk, amit hagyunk
kihűlni. A süteményt vastag szeletekre vágjuk és kibélelünk vele egy mély
tálat. A vajat a margarinnal és a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a
pudingot, a mazsolát és a rumot. Az egészet jól kikeverjük, és a masszát a
sütemény lapokra tesszük. A tetejét kirakjuk
a maradék sütemény lapokkal.
Beborítjuk alumínium fóliával és 3 órára, hidegre tesszük. Tálaláskor
kiborítjuk a tálból, és vastagon megszórjuk porcukorral.