Európa Konyhaművészete, Receptek, Szakácskönyvek
Oldalak
Főoldal
Török konyha
Ciprus
GÖRÖG ÉTELEK
Szlovénia
A szláv népek konyhája
Bulgária
A lengyel konyha
Az orosz konyha
Svédország
Norvégia
Dánia
Holland receptek
Finn receptek
Az orosz konyha
Balti rizs
Befsztroganov
Bélszínszeletek örmény módra
Bitok
Blini kaviárral
Borscs
Csirkeleves
Élesztős lepénykék (blini) kaviárral
Gombaleves
Grúz fejessaláta
Grúz szárnyas szavici
Grúz töltött csirke
Gulka-leves
Gyuvecs
Halsaláta
Halszoljánka serpenyőben
Hideg orosz tejfölleves.
Hideg paradicsomleves vodkás habgaluskával
Hideg, ünnepi (Karácsonyi) Nesselrode* szelet
Hússaláta
Jereván saláta
Jégkrém
Kaukázusi saslik
Kijevi alma
Kijevi csirkemell
Kijevi kotlett
Kijevi Szoljanka leves
Langyos brokkolisaláta füstölt lazaccal és vodkáva...
Lekváros kifli
Libamájjal töltött fácán "Szuvarov" módra
Malakoff torta
Moszkauer
Moszkvai sütemény
Moszkvai pirog
Moszkvai pirozski
Muzsik reggeli
Nyári orosz paradicsomleves
Orosz feketekenyér
Oroszkrém
Oroszkrém torta
Orosz mártás
Orosz Miska-mackó
Orosz sütemény
Örmény csirke
Örmény köménymagleves
Örmény sajtos táska
Örmény vékony kenyér
Pavlova tekercs málnaöntettel
Pirozski
Puskin rostélyos
Rakott palacsinta (Örményország)
Raszkolnyik leves
Sajtsaláta
Saláta orosz módon
Saslik
Scsí leves
Sznyezsanka (Hófehérke saláta)
Szoljanka leves
Szuvlaki
Tatár saslik
Tengeri nyelv oroszosan
Töltött tojás
Turkesztáni sonkasaláta
Túrókrém
Túrós hajócskák
Túrós vatruska
Ukrán céklasaláta
Uráli savanyúkáposzta-leves
Vagdalt Zrazi
Vegetáriánus borscs
Vodkás pulyka-aprópecsenye
Zakuszka
Zöldségleves
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal