Hozzávalók 4 személyre: 40 dkg marha vagy
sertéscomb, 1 kis padlizsán, 15 dkg zöldhüvelyű bab, 2 zöldpaprika, 4
paradicsom, 15 dkg konzerv fehér bab, 2 nagyobb burgonya, 1 szál sárgarépa, 10
dkg rizs, 2 tojás, 2 dl joghurt, olaj, só, pirospaprika.
Olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott
hagymát, hozzáadjuk a nagyobb kockára vágott húst, és fehéredésig sütjük.
Megszórjuk pirospaprikával, majd hozzáadjuk a kockára vágott padlizsánt és
zöldpaprikát, a felkarikázott sárgarépát és a széttördelt zöldbabot. Megsózzuk,
és fedő alatt 20 percig pároljuk. Hozzáadjuk a cikkelyekre vágott paradicsomot,
a kockára vágott burgonyát, a konzerv babot, a rizst és felöntjük annyi vízzel
vagy csontlével, amennyi ellepi. Kis lángon, kevergetés nélkül megpároljuk.
Végül leöntjük a tojással elkevert joghurttal, és addig főzzük, amíg a tojás
megszilárdul. Római tálban, sütőben is készíthető.