Európa Konyhaművészete, Receptek, Szakácskönyvek
Oldalak
Főoldal
Török konyha
Ciprus
GÖRÖG ÉTELEK
Szlovénia
A szláv népek konyhája
Bulgária
A lengyel konyha
Az orosz konyha
Svédország
Norvégia
Dánia
Holland receptek
Finn receptek
HÚSOS ÉTELEK
BIFTÉKI
CITROMOS MARHAHÚS (MOSZHÁRI LEMONÁTO)
DARÁLT HÚSOS MAKARÓNI (MÁKÁRÓNIÁ ME KIMÁ)
FRIKASZÉ BÁRÁNY vagy KECSKEHÚSBÓL (FRIKÁSZÉ)
GARDUBAKIA – BELSŐSÉGKORCSOLYÁK - HÚSVÉTI ÉTEL
GYÜVECS (JUVÉTSI)
HÚSGOMBÓCLEVES (JUVÁRLÁKJA)
KARÁCSONYI MÉZES MALAC (GURUNÓPULÓ MÉ MÉLI)
KECSKESÜLT FEDETT TEPSIBEN (KÁTSZIKÁKI SZTIN GÁSZT...
MARHASZTIFÁDÓ (MOSZHÁRI SZTIFÁDÓ)
NARANCSOS CSIRKE (KOTÓPULÓ ME PORTOKÁLJÁ)
NYÚLSZTIFÁDÓ (KUNÉLI SZTIFÁDÓ)
PARADICSOMOS PULYKA (GALOPULÁ KOKKINISZTÓ)
SÜLT KECSKECOMB (KATSIKÁKI SZTO FURNÓ)
KÖMÉNYES FASÍRT (SZUTZUKÁKJA)
TAVASZI BORJÚ (MOSZHÁRÁKI ÁNIXIÁTIKO)
TÖLTÖTT KÁPOSZTA (DOLMÁDÁKJÁ GÉMISZTÁ)
ZELLERES DISZNÓHÚS (HIRINO ME SZÉLINO)
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal