Európa Konyhaművészete, Receptek, Szakácskönyvek

Oldalak

  • Főoldal
  • Török konyha
  • Ciprus
  • GÖRÖG ÉTELEK
  • Szlovénia
  • A szláv népek konyhája
  • Bulgária
  • A lengyel konyha
  • Az orosz konyha
  • Svédország
  • Norvégia
  • Dánia
  • Holland receptek
  • Finn receptek

Ciprus


Afélia
Bableves (Fasolada)
Baklava
Buggyantott tojás
Ciprusi gomba saláta
Ciprusi saláta (meze)
Citromos csirkeleves
Fokhagymás gomba
Fűszeres hal
Galato boureko (grízes édesség)
Gyümölcs-kebab
Joghurtos méz (meze)
Karamell krém
Kleftiko
Kremido saláta (meze)
Pacal leves
Paradicsomos hal
Sopszka saláta
Tachino saláta (meze, vagyis előétel)
Tachino saláta (meze, vagyis előétel)
Töltött szőlőlevél (meze)

Bejegyezte: kacsa dátum: 12:21
Küldés e-mailbenBlogThis!Megosztás az X-enMegosztás a FacebookonMegosztás a Pinteresten
Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Blogarchívum

  • ▼  2013 (474)
    • ►  július (52)
    • ►  június (103)
    • ►  április (107)
    • ▼  március (212)
      • Bulgária
      • Bolgár cukkíni
      • Bolgár gyuvecs
      • Bolgár ikraleves
      • Bolgár joghurtleves
      • Bolgár káposztasaláta
      • Bolgár pacalleves
      • Bolgár padlizsán
      • Bolgár saláta
      • Bolgár uborkaleves (tarator)
      • Köpolu (bolgár saláta)
      • Májas rizs
      • Rakott padlizsán (bolgár muszaka)
      • Sikeres szopszka saláta
      • Sopszka saláta
      • A szláv népek konyhája
      • Albániai - Hagymás kagyló
      • Balkáni babsaláta
      • Balkáni csirke
      • Balkáni kacsa.
      • Balkáni rizssaláta
      • Bácskai rizses hús
      • Balkáni sült kolbász.
      • Bácskai töltött káposzta (szárma)
      • Bosnyák csirke.
      • Bosnyák csupor
      • Dalmát fazék
      • Dalmát paprika
      • Dalmát sült máj
      • Diós-mazsolás kalács (Potica)
      • Diós töltelék
      • Fácán rizzsel, bácskai módra
      • Gyuvecs
      • Kacsasült Macedón módon
      • Mazsolás töltelék
      • Montenegrói makaróni
      • Scsevapcsicsa
      • Szabadkai rakott káposzta
      • Szerb halszeletek.
      • Szerb gyuvecs
      • Szerb rizse gomba
      • Szerb rostélyos
      • Szerb salátaöntet
      • Szerb újhagyma saláta
      • Szlovénia
      • Elnöki tekercs
      • Főtt túrós rétes
      • Hajdina gánica (puliszka)
      • Hajdinakása
      • Korhelyleves kolbásszal
      • Köleskása
      • Párolt káposzta
      • Párolt káposzta pecsenyekolbásszal és puliszkával
      • Ponty Rozmeberki módra
      • Réteges rétes (gibanica)
      • Réteges rétes (gibanica)
      • Töltött borjúlapocka
      • Töltött ponty tésztában
      • SÓS PITÁK
      • ALAPTÉSZTA
      • ARTICSÓKA PITA (ÁGGINÁRÓPITÁ)
      • CSIRKEHÚSOS PITA (KOTÓPITÁ)
      • CUKKINISPITA (PITÁ APÓ KOLOKITHÁKJÁ)
      • DARÁLT HÚSOS PITA (KREÁTÓPITÁ)
      • HAGYMÁS PITA (KRÉMIDÓPITÁ)
      • PÓRÉHAGYMÁS PITA (PRASZÓPITA)
      • SÓS TEJESPITA (ÁLMIRI GÁLÁKTÓPITÁ)
      • SPENÓTPITA (SPÁNÁKÓPITÁ)
      • EGYÉB SÜTŐBEN KÉSZÍTETT ÉTELEK
      • IMÁM BÁJLDI (PARADICSOMOS PADLIZSÁN, SÜTŐBEN)
      • MUSZAKA
      • MUSZAKA A’LA POLITA
      • PASZTICCIÓ (RAKOTT MAKARÓNI SÜTŐBEN)
      • PASZTICCIÓ MÁSKÉPPEN
      • TÖLTÖTT CUKKINIK SÜTŐBEN (KOLOKITHÁKJÁ GÉMISZTÁ SZ...
      • TÖLTÖTT ZÖLDSÉGEK (GÉMISZTÁ)
      • ZÖLDSÉGES MAKARÓNI SÜTŐBEN (MÁKÁRÓNJÁ SZTO FURNÓ)
      • LEVESEK
      • FÁSZOLÁDÁ (BABGÚLYÁS)
      • GÖRÖG CSIRKELEVES (KOTÓSZUPÁ)
      • HALLEVES (PSZÁRÓSZUPÁ)
      • MAGIRITSZA (HÚSVÉTI LEVES BELSŐSÉGEKBŐL)
      • HALAK ÉS TENGER GYÜMÖLCSEI
      • GARNÉLARÁKOS LEPÉNYHAL (GLOSSÉS GEMISZTÉSZ ME GÁRI...
      • ECETES POLIP (HTAPODI XIDÁTÓ)
      • HALSZELETEK SÜTŐBEN (PSZÁRI FILÉ SZTO FURNÓ)
      • LEPÉNYHAL SZEZÁMMAGGAL (GLOSSZÉSZ PANARIZMÉNÉSZ ME...
      • MAJONÉZES GARNÉLARÁK (GÁRIDÉSZ ME MÁJONÉZA)
      • OREGANÓS SZARDÍNIA (SZÁRDÉLLESZ ME RIGÁNI)
      • ÖRDÖG POLIPJA (HTÁPODI TU DIAVÓLU)
      • PARADICSOMOS GARNÉLARÁK (GÁRIDÉSZ KOKKINISZTÓ)
      • PISZTRÁNG PIKÁNS SZÓSZBAN (PÉSZTRÓFA SZÉ PIKÁNTIKI...
      • POLIP-FASÍRTOK (HTAPODOKEFTEDESZ)
      • TAVASZI PISZTRÁNG (PÉSZTROFA ÁNIXIÁTIKI)
      • TENGERI FOGAS KESZEG FEHÉR MÁRTÁSBAN (PSZÁRI SZE Á...
      • TŐKEHAL KROKETT (KROKÉTTÉSZ TONO)
      • TŐKEHAL ZÖLDSALÁTA LEVELEKBEN (MARULOFILA GEMISZTÁ...
      • HÚSOS ÉTELEK
      • BIFTÉKI
      • CITROMOS MARHAHÚS (MOSZHÁRI LEMONÁTO)

Histats

Képablak téma. Üzemeltető: Blogger.